• Iemand met zijn schaduw confronteren, is hem zijn eigen Licht laten zien (C.G. Jung)
  • Rusten in Zijn is aanvaarden wat Is (Anne Pipeleers)
  • Het nieuwe begint pas na aanvaarding van het oude (C.G. Jung)
  • We kunnen proberen keuzes te vermijden door niets te doen.
    Maar ook dat is een beslissing
  • Waar je ook gaat, neem altijd je eigen stilte mee (Deepak Chopra)

Ik ben Anne …

Anne Pipeleers Psychotherapeut Relatietherapeut de Waterdrager Schoonbeek Bilzen … geboren in 1977, gehuwd en mama van twee kids. Met ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening ben ik nog steeds gepassioneerd bezig met mijn vak. Ik werk als psychotherapeute in CAW Limburg vzw en heb daarnaast ook deze eigen praktijk.
Van basisopleiding ben ik psychologisch assistente en heb me nadien gespecialiseerd in de psychotherapie. Ik volgde een intensieve 5-jarige opleiding Transpersoonlijke psychotherapie waarmee ik hulpvragen vanuit een holistisch kader benader.

Daarnaast ben ik geboeid geraakt door Zenboeddhisme, meditatie en Mindfulness. Ik volgde de professionele vorming tot Mindfulnesstrainer aan het ZNA Antwerpen bij Dr. Edel Maex. Het is mijn tweede passie waar ik me met hart en ziel voor inzet in de hoop te kunnen overdragen hoe helend en krachtig een milde, niet oordelende omgang met jezelf kan zijn.

“Werken als therapeute is geen job voor mij. Het is een passie. Ik hou van een verdiepend contact met mensen, waarin ik probeer hen bij te staan om zichzelf en hun omgeving beter te leren begrijpen. Door te luisteren. Door open te staan. Door terug richting te geven.”
  Rusten in Zijn is aanvaarden wat Is
Anne Pipeleers